V neděli 26.10.14 na turnaji mladších žákyň v pražských Letňanech ukázala čerstvě jedenáctiletá Adélka BRANDNEROVÁ (2003) velké srdce bojovnice, za což jí byla odměnou účast ve finálové osmičce a výsledné 7.místo.

Děkujeme za příkladnou reprezentaci a gratulujeme k umístění!


Adélka přes jedno menší zaváhání velmi dobře zašermovala první skupinu. Ve druhé se po úvodních třech vítězstvích zdálo, že nic nebrání úspěšnému tažení. Zjistilo se však, že Adélka má skoro do krve rozedřenou nohu od puchýřů, protože ji celou dobu tlačily boty. Zbytek skupiny sice dobojovala, ale výsledek byl tristní - 0:3.

Po ošetření nastupovala stále ještě kulhající Adél do eliminace, kde ji pro změnu za stavu 5:5 zradilo břicho. Po prohraném duelu ani nestačila dát soupeřce ruku a upalovala na WC. Před opravnou eliminací jsme si vyžádali desetiminutovou zdravotní přestávku. Rodiče odvedli skvělou práci a zelená pokulhávající Adélka mohla nastoupit. Naše mladá šermířka ubojovala (tedy především sama se sebou) zápas, kdy otočila nepříznivý začátek, aby v následném výborně takticky zvládnutém souboji nedala soupeřce šanci a postoupila do finálové osmičky.

Tam sice byla její starší a zkušenější soupeřka nad její síly, ale i tak je po přestálých útrapách výsledné sedmé místo krásné.

 

Kompletní výsledky "zde"

Nejnovější žebříčky      "zde"

 

Fotky ve Fotogalerii 2014/15-Czech Open Praha mlžky

Další fotky na "http://serm-plzen.rajce.idnes.cz/Czech_Open_2014_-_Praha_Letnany_26.10.14/"

a "http://lokoserm.rajce.idnes.cz/CZECH_OPEN_2014_PRAHA/"