O víkendu 18.-19.dubna 2015 se v Liberci konaly kordové turnaje seniorů, seniorek a juniorů. Zatímco se v seniorech žádný z našich zástupců (Skrovný, Bradáč, Jílek, Cimpa) neprobojoval do šestnáctky, v seniorkách velmi potěšila Klára JÍLKOVÁ (1988), jež vybojovala finálovou osmičku. Úspěšnou neděli podtrhl junior Petr BRADÁČ (1996), který se ověnčil bronzem.

Gratulujeme!


 

 

V seniorech se v sobotu ze skupiny neprobojoval Míra CIMPA, Jarda JÍLEK byl vyřazen v první eliminaci. V boji o šestnáctku podlehl junior Petr BRADÁČ pozdějšímu finalistovi Ido z Izraele a Petr SKROVNÝ nestačil na Kufa z Dukly Praha.

 

O dosti lépe se vedlo další den našim ženám. Eva HABRYCHOVÁ se dokázala přes opravy prodrat až na práh finálové osmičky, přes který ji však nepustila Alžběta NEVOSADOVÁ z SC Praha (13:15). To, co se nepodařilo Evě, dovršila Klára JÍLKOVÁ. Její spanilou jízdu eliminací zastavila až pozdější vítězka Dominika DOUBOVÁ z Olomouce.

 

Nejúspěšnějším členem výpravy se nakonec stal devatenáctiletý junior Petr BRADÁČ, jenž se ve své kategorii přes opravy prokousal nejen do finálové osmičky, ale tam vítězstvím nad reprezentantem D´Amicem vystoupal na bednu.

 

Kompletní výsledky turnaje seniorů   "zde"

Kompletní výsledky turnaje seniorek "zde"

Kompletní výsledky turnaje juniorů   "zde"

Aktuální žebříčky na "http://czechfencing.cz/system/portal/rankings/list"

Fotky ve fotogalerii 2014/15 - Liberec

Další fotky na "http://serm-plzen.rajce.idnes.cz/Liberec%2C_18.-19.04.2015/"