Ve sportovní hale v Bělé pod Bezdězem se v sobotu 21.5.2016 konaly finálové turnaje mistrovství ČR kategorií mladších žáků a mladších žaček. Velkou radost nám udělaly Klaudie VAISOVÁ (2003) a Gabriela PEŠULOVÁ (2003), které se v mlžkách probojovaly do finálové osmičky.

Gratulujeme!


 

V mladších žačkách jsme měli dvojí zastoupení v podobě Klaudie VAISOVÉ (2003) a Gabriely PEŠULOVÉ (2003), z nichž především první jmenovaná mohla tajně pomýšlet na medaili. Nakonec obě děvčata skončila pod stupni vítězů, když prohrála svorně s pozdějšími finalistkami. I tak výsledné sedmé a osmé místo je krásným zakončením celé letošní právě uplynulé sezony.

 

Svými výsledky si účast v mistrovském turnaji zajistili hned čtyři naši chlapci – Jan HOSTEK (2003), Malik BA (2004). Tomáš HOLÝ (2004) a minižák Matěj ŠÍP (2005). Kromě Honzy byla účast pro zbylou trojici premiérová, což se projevilo zejména na výkonu Tomáše. Ten se spolu s Matějem ze skupiny neprobojoval do vyřazovacích bojů. V nich naopak srdnatě bojoval Malik, který v zápase o osmifinále prohrál nejtěsnějším rozdílem 14:15. Honza byl vyřazen před branami finálové osmičky a v konečném umístění mu patřila 9.příčka.

 

Kompletní výsledky Finálového turnaje MČR mladších žáků  "zde"

Kompletní výsledky Finálového turnaje MČR mladších žaček  "zde"

Aktuální žebříčky na "http://www.czechfencing.cz/portal/rankings/list"

Fotky ve Fotogalerii 2015/16 - Bělá p/B MČR mlžů

Další fotky na

"http://serm-plzen.rajce.idnes.cz/Bela_pod_Bezdezem_-_MCR_mladsich_zaku_a_mladsich_zacek%2C_21.05.2016/"